STEAG har været aktiv inden for produktion af el og varme i omkring 80 år og har derfor stor ekspertise inden for systemer fra områderne strømstyring, net og industri. Erfaringen fra den tekniske support af vores egne komplekse systemer flyder ind i rækken af ​​tjenester til vores kunder.

STEAG Teknisk Service kan derfor tilbyde vores kunder den komplette planlægning og implementering af alle tekniske ydelser til vedligeholdelse, inspektion, reparation og forbedringer, der er nødvendige for sikker anlægsdrift. Derudover er der ydelser til el – net fra planlægning og anlæg til vedligeholdelse. Det gør os til din kompetente og pålidelige partner, når det kommer til at præsentere din systemdrift sikkert og omkostningseffektivt.

Affaldsforbrændingsanlæg og biomassekraftvarmeanlæg befinder sig i øjeblikket i et vanskeligt markedsmiljø. Samtidig er de vigtige søjler i energiforsyningen med el og varme. Derfor skal disse systemer fungere økonomisk og samtidig være sikkert tilgængelige. Regelmæssig vedligeholdelse, vedligeholdelse og inspektion af kraftværkerne sikrer derfor driftssikkerheden. Vores erfarne serviceteknikere sikrer korte inspektionstider og professionel udførelse. Med sine mange års erfaring inden for drift og vedligeholdelse af kraftværker baseret på affald og biomasse er STEAG teknisk Service GmbH derfor din kompetente partner til vedligeholdelse, service og modernisering af dit anlæg, især til riste, rensning, trykdelsteknologi, røggaskanaler og beklædning. Et af vores specialer er hånd- og maskinbeklædning på stedet. Der er kun en håndfuld virksomheder i Tyskland, der mestrer og tilbyder denne procedure, fordi medarbejderne er åbenhjertige specialister inden for deres område.

Derudover tager vi os af alle systemrelevante komponenter såsom gearkasser, blæsere, kompressorer, pumper, ventiler af enhver art, transportbåndssystemer samt elmotorer og hele området for måle- og styringsteknologi (f.B test og kalibrering af transmittere, tryk- og temperatursensorer).

Udvalget af tjenester i detaljer:

Reparation af riste, fx Martin, HZI, Steinmüller

Trykpartsarbejde

Vedligeholdelse, service på trykparter

svejse og montagearbejde